pokal header web

Aalborg Håndbold henter kommerciel direktør

Den 1. oktober 2021 tiltræder Claus Pedersen som kommerciel direktør i Aalborg Håndbold. Han kommer med flere års erfaring med ledelse, strategi implementering, forretningsudvikling og salg.

Claus har en baggrund fra forsvaret, hvor han i 10 år var jægersoldat og en del af den danske special operationsstyrke. Efter forsvaret var han som entreprenør og centerchef med til at opbygge Rønbjerg Feriecenter.

Derudover har Claus også syv års erfaring fra underholdningsbranchen, hvor han bl.a. har været ansat som direktør i Arena Nord. Hans seneste stilling var hos Det Nordjyske Mediehus, hvor han de seneste 10 år har haft ansvaret for specifikke markeder på regionalt og nationalt plan.

Aalborg Håndbold har i sin snart 11-årige levetid været igennem en rivende udvikling, og direktør Jan Larsen glæder sig over tilførslen af Claus Pedersen, der skal være med til at løfte organisationen yderligere.

– Vi har ikke lagt skjul på, at vi er ambitiøse, og vi er samtidigt meget ærekære omkring vores samarbejdspartnere og fans. Vi vil stå for høj kvalitet og vil forstærke vores brand yderligere, og det kræver meget af det administrative setup. Derfor ønsker vi også at tilføre yderligere kompetencer til vores administrative organisation, og timingen for dette er den helt rette. Ansættelsen af Claus Pedersen er en vigtig brik i at fortsætte vores udvikling – og jeg er sikker på, at han med sin baggrund og erfaring, og i samspil med den øvrige organisation, kan være stærkt medvirkende til, at vi fremadrettet kan indfri vores høje ambitioner, udtaler direktør Jan Larsen.

Foruden en lang række erhvervsmæssige erfaringer på CV’et er Claus også særdeles godt bekendt med håndboldverdenen, og han har bl.a. 250 divisionskampe med i bagagen. Han kender derfor miljøet og ser frem til at blive en vigtig spiller i kulissen bag Aalborg Håndbold.

– Først og fremmest er jeg utrolig stolt og glad for at få denne mulighed. Jeg har altid fulgt klubben tæt, og jeg har stor respekt for, hvad man allerede har opnået. Jeg elsker, at Aalborg Håndbold sætter overliggeren højt, og med min baggrund skal jeg bidrage med den fortsatte udvikling af visionen, strategien, organisationen og de kommercielle aktiviteter. Det er en opgave, jeg vil gå til med stor ydmyghed, og jeg glæder mig meget til at starte på et nyt eventyr og medvirke til at Aalborg Håndbold kan udløse yderligere af det enorme potentiale, udtaler ny kommerciel direktør Claus Pedersen.
 

vlcsnap-2023-11-30-11h15m16s866

Aalborg Håndbold | Peter Larsen Kaffe

Se med når Henrik Møllgaard og Patrick Wiesmach besøger Peter Larsen Kaffes mikroristeri og udvælger en ny Aalborg Håndbold-kaffe, der lanceres til lørdagens kamp mod Mors-Thy Håndbold. Den nye kaffe...
Complea_Landin v2

Complea bliver personlig sponsor for Niklas Landin

Den nordjyske IT-virksomhed bød Aalborg Håndbolds nye målvogter velkommen ved torsdagens første træning. I forvejen er Complea Eksklusivpartner i Aalborg Håndbold, men da muligheden bød sig for også at blive...
capio

Capio Privathospitaler bliver officiel medical partner

Den landsdækkende kæde af privathospitaler øger samarbejdet med Aalborg Håndbold fra den kommende sæson. Med hele seks forskellige lokationer i Danmark, herunder i Kennedy Arkaden i Aalborg, bliver Capio fra...