MicrosoftTeams-image (3)

Aalborg Håndbold og Carlsberg indgår historisk aftale

Den mest omfangsrige samarbejdsaftale på drikkevarer i dansk klubhåndbold nogensinde bliver gældende fra 1. juli og fem år frem.

Carlsberg bliver således fra den kommende sæson officiel leverandør af drikkevarer til Aalborg Håndbold, til glæde for de mange fans og samarbejdspartnere der hver sæson gæster Sparekassen Danmark Arena.

Aalborg Håndbolds direktør Jan Larsen er naturligvis stolt over den nyligt indgåede aftale.

– Det er en stor dag for Aalborg Håndbold på flere måder. Først og fremmest fordi aftalen med Carlsberg er den største af sin slags nogensinde i vores klub, men også fordi den målt på aktiveringsniveauet bliver den største i dansk klubhåndbold generelt.

– Samtidig synes vi, at Carlsberg og Aalborg Håndbold klæder hinanden utrolig godt. Det er to særdeles kendte virksomheder, der begge stræber efter at blive verdens bedste på deres felt, ligesom vi begge har et stort fokus på at gøre kampoplevelsen endnu bedre for vores mange fans.

– Derfor kan man som tilskuer også se frem til at opleve en stærk tilstedeværelse fra Carlsbergs side til vores hjemmekampe, ikke kun i form af de drikkevarer vi tilbyder, men også i form af en række spændende aktiviteter, der kommer på et niveau som ingen anden håndboldklub tidligere har haft det, siger Jan Larsen.

Hos Carlsberg Danmark ser man frem til at igangsætte det nye samarbejde fra starten af sæsonen 2024/25.

– Som mange andre sportsinteresserede danskere har vi i Carlsberg Danmark fulgt Aalborg Håndbolds spændende udvikling over de seneste år. Muligheden for at komme med på og bidrage til den videre rejse kunne vi ikke sige nej til, så vi er meget tilfredse med at have indgået en aftale mellem to stærke brands, der klæder hinanden godt.

– Vi har også et stort fokus på fans, hvilket man vil komme til at opleve med de mange aktiviteter vi har i støbeskeen, ligesom vi glæder os meget til at kunne levere varierede og spændende smagsoplevelser af højeste kvalitet til Aalborg Håndbolds mange fans og samarbejdspartnere, siger Rune Christensen, Head of Regional Sales i Carlsberg Danmark.

fans1

Intet billetsalg til første DM-finale

Der bliver ikke sat billetter til salg til søndagens første DM-finale i Sparekassen Danmark Arena. Søndag aften stod det klart, at Aalborg Håndbold er tilbage i DM-finalen i Herreligaen, hvor...
Skjern 2-8

Ny sejr sender Aalborg Håndbold i DM-finalen!

Aalborg Håndbold viste stor kynisme, da man i anden semifinale mod Skjern Håndbold sejrede med 34-25 søndag. Hansen, Nilsson og Hoxer med hver seks mål. Med en sejr i ryggen...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skjern Håndbold første DM-semifinale Foto: Henrik Hansen

Barthold forventer ny svær kamp mod Skjern

Efter sejr i første semifinale på hjemmebane skal Aalborg Håndbold søndag eftermiddag til Skjern, hvor jagten på en plads i DM-finalen fortsætter. Læs optakt til kampen med Sebastian Barthold. Den...

Håndbold i verdensklasse