pokal header web

Aalborg Håndbold med nyt millionoverskud

Med et resultat på 1,87 mio. kr. før skat, leverer Aalborg Håndbold for andet år i træk et syv-cifret overskud, det 12. år i træk med overskud i klubben.

Med den anden pokaltitel i klubbens historie, samt en økonomisk givtig deltagelse i EHF Champions League, hvor man i gruppespillet blev puljevinder og opnåede flest point af alle hold, præsterede Aalborg Håndbold atter økonomisk fremgang i regnskabsåret 2021-2022.

– Vi oplever fortsat en enorm opbakning fra vores store bagland, der dækker såvel sæsonkortholdere, fans og samarbejdspartnere. Ligeledes er der ingen tvivl om, at effekten af tilgangen af Mikkel Hansen har været med til at gøre en positiv forskel, en effekt vi forventer vil fortsætte i indeværende sæson 2022/23, udtaler Eigild B. Christensen, bestyrelsesformand i Aalborg Håndbold, og uddyber

– Sportsligt var det endnu en godkendt sæson, og selvom vi ikke opnåede alle vores mål, blev der alligevel genereret ekstra indtægter. Vi er ikke bare kommet tilbage til niveauet vi var på inden corona-pandemien, men faktisk har vi overgået det rent kommercielt, og det flotte overskud er beviset herpå.  

– Vores lange venteliste på køb af sæsonkort, samt en lang række nye samarbejdspartnere taler også sit tydelige sprog, ligesom vi nyder en stadig stigende interesse for vores klub fra medier og potentielle nye samarbejdspartnere, fortsætter Eigild B. Christensen.

Udvidet organisation skal fortsætte væksten

Gennem det seneste år er organisationen i Aalborg Håndbold også vokset yderligere, så der per dags dato er 13 fuldtidsansatte i administrationen.

– Vores ambitionsniveau er fortsat højt, og med endnu flere kræfter ombord i organisationen, har vi en forventning om at kunne fortsætte den positive vækst uden for banen.

– Vi har valgt at geninvestere en del af overskuddet i renovering af faciliteterne i Sparekassen Danmark Arena, herunder bedre toiletforhold, samt lydanlæg og lys ved banen til glæde for vores mange fans, ligesom spillertruppen og trænerteamet kan se frem til snart at indvie nyrenoverede omklædningsrum.

– Desværre har vi måtte sætte udvidelsen af tilskuerkapaciteten i Sparekassen Danmark Arena i bero, grundet de markant øgede materialepriser i markedet, men vi står fortsat på et solidt økonomisk fundament, og håber derfor at udvidelsen kan blive gennemført på et senere tidspunkt, lyder det videre fra Eigild B. Christensen.

Forventninger til sæson 2022-2023

Bestyrelsesformanden i Aalborg Håndbold har følgende forventninger til sæsonen og regnskabsåret 2022-2023.

– Rent sportsligt går vi efter at tilbageerobre DM-guldet i HTH Herreligaen, at spille os frem til Final 4 i Santander Cup, samt ikke mindst igen at kunne være blandt de fire bedste hold i EHF Champions League med den ultimative ambition om at løfte trofæet i Lanxess Arena i Køln i juni måned 2023, mens vi rent økonomisk går efter at sikre endnu et positivt resultat, afrunder Eigild B. Christensen.

vlcsnap-2023-11-30-11h15m16s866

Aalborg Håndbold | Peter Larsen Kaffe

Se med når Henrik Møllgaard og Patrick Wiesmach besøger Peter Larsen Kaffes mikroristeri og udvælger en ny Aalborg Håndbold-kaffe, der lanceres til lørdagens kamp mod Mors-Thy Håndbold. Den nye kaffe...
Complea_Landin v2

Complea bliver personlig sponsor for Niklas Landin

Den nordjyske IT-virksomhed bød Aalborg Håndbolds nye målvogter velkommen ved torsdagens første træning. I forvejen er Complea Eksklusivpartner i Aalborg Håndbold, men da muligheden bød sig for også at blive...
capio

Capio Privathospitaler bliver officiel medical partner

Den landsdækkende kæde af privathospitaler øger samarbejdet med Aalborg Håndbold fra den kommende sæson. Med hele seks forskellige lokationer i Danmark, herunder i Kennedy Arkaden i Aalborg, bliver Capio fra...