pokaler_header_new

Aalborg Håndbold og hummel indgår historisk aftale

Aftalen mellem Aalborg Håndbold og hummel er forlænget frem til 2027, og de to parter udvider samarbejdet i en historisk aftale, der er banebrydende inden for håndboldverdenen.

Siden 2015 har vi spillet i tøj fra hummel. Det traditionsrige og gode samarbejde fortsætter nu, mens der samtidigt bliver lagt adskillige lag på med den nye aftale – og det er noget, der glæder direktør i Aalborg Håndbold, Jan Larsen.

– Vi har haft et tæt og velfungerende samarbejde i adskillige år, og jeg er utrolig glad for, at Aalborg Håndbold og hummel fortsat skal gå hånd i hånd. Vi har udviklet os meget som klub, siden samarbejdet startede tilbage i 2015, men vi føler stadig, at vi har et stort uudnyttet potentiale på dette område. Derfor glæder det mig, at hummel med den nye aftale bygger oven på det i forvejen gode samarbejde ved indgåelsen af en historisk stor og omfattende aftale – både økonomisk såvel som udviklingsmæssigt, som i sidste ende skal være til glæde for vores mange fantastiske fans, siger Jan Larsen.

Som en del af den nye aftale overtager hummel webshoppen, og det danske sportsbrand vil derfor fra sæsonen 2022/2023 stå for online-salget af Aalborg Håndbolds merchandise produkter såsom vores spillertrøjer mm. Det kommer til at bero på et tæt samarbejde mellem de to parter, der ønsker at skabe yderligere udvikling og vækst på området – og det er noget adm. Direktør i hummel, Allan Vad Nielsen, ser frem til.

– Vi er utrolig glade for vores stærke samarbejde med Aalborg Håndbold, hvor vi igennem mange år har været med på en spændende rejse. Her har vi på tætteste hold fulgt med i klubbens voksende ambitioner og ikke mindst den øgede interesse, der er opstået for klubben både på og uden for banen. Derfor er vi også stolte over, at vi forbliver en tæt samarbejdspartner i de kommende seks år. Der er ingen tvivl om, at vi har store forventninger til den nye aftale, hvor Aalborg Håndbold bliver vores flagskib inden for håndboldverdenen. Og med overtagelsen af klubbens webshop samt andre spændende tiltag i støbeskeen er vi overbeviste om, at vi i fællesskab kan styrke den kommercielle værdi og på den måde blive en endnu stærkere medspiller, udtaler Allan Vad Nielsen.

martin-stigaard

Aalborg Håndbold ansætter ny Marketing- og Oplevelseschef

Aalborg Håndbold henter ny marketingchef Aalborg Håndbold opruster i administrationen med ansættelsen af Martin Stigaard Skammelsen, der tiltræder i en nyoprettet stilling som Marketing- og Oplevelseschef. Martin er ikke et...
Skærmbillede 2022-06-24 kl. 10.08.53

Fjord Line lægger til kaj ved Aalborg Håndbold

Fjord Line er ny eksklusivpartner i Aalborg Håndbold fra den kommende sæson. Der er netop blevet skrevet under på en toårig aftale, der løber frem til sommeren 2024. Aftalen er...
gade-jubel.jpg

Seerrekord til 2. DM-finale

Højeste seertal siden 2018 ved DM-finalen søndag mod GOG.