MicrosoftTeams-image (3)

Capio Privathospitaler bliver officiel medical partner

Den landsdækkende kæde af privathospitaler øger samarbejdet med Aalborg Håndbold fra den kommende sæson.

Med hele seks forskellige lokationer i Danmark, herunder i Kennedy Arkaden i Aalborg, bliver Capio fra den kommende sæson ny officiel medical partner i Aalborg Håndbold.

Capio Privathospitaler er kendt for samarbejdet med elitesportsklubber og elitesportsudøvere i hele landet, og især inden for håndboldverdenen har man gjort sig positivt bemærket i flere år.

– Håndbolden har altid været en af vores mest markante hjemmebaner, og det at være en del af elitesportsverdenen er vigtigt for vores brand. Derfor er vi også rigtig glade for at få et samarbejde på plads med den klub i Danmark, som vi synes er den bedste til at profilere sporten, både på tilskuer- og spillersiden.

– Samtidig har vi lige etableret vores hospital i centrum af Aalborg tæt på holdets fysioterapeut, så det lå lige til højrebenet for os at øge vores samarbejde med klubben, udtaler CEO Søren Kjeldsen fra Capio Privathospitaler.

– Vi håber og tror også, at vi kan tilføre klubben noget, da vi lægger meget vægt på det forebyggende arbejde, hvor vi rådgiver og vejleder de dygtige fysioterapeuter, der samarbejder med spillerne til hverdag. Ligeledes gør vi meget ud af at være tilgængelige, så man for eksempel kan få en MR-scanning med meget kort varsel, da vi ved at det er noget vi skal kunne levere så snart der er brug for det, lyder det videre fra Søren Kjeldsen.

På Aalborg Håndbolds vegne ser direktør Jan Larsen frem til at fortsætte det tætte og gode samarbejde med Capio Privathospitaler.

– Vi er naturligvis stolte af at Capio Privathospitaler har valgt at udvide deres engagement hos os, det tager vi som et skulderklap og et kvalitetsstempel fra en anerkendt aktør på det private sundhedsmarked.

– Selvom vi selvfølgelig håber at vi, set fra et spillermæssigt synspunkt, ikke får brug for deres services, så er det meget betryggende at vide, at vi altid er i gode hænder hvis uheldet er ude, samt at vi med meget kort varsel kan få vores spillere i hænderne på kyndige eksperter, så de kan blive behandlet på bedste vis, udtaler Aalborg Håndbolds direktør Jan Larsen.

Den nye aftale med Capio Privathospitaler gælder foreløbig til 2024.

vlcsnap-2023-11-30-11h15m16s866

Aalborg Håndbold | Peter Larsen Kaffe

Se med når Henrik Møllgaard og Patrick Wiesmach besøger Peter Larsen Kaffes mikroristeri og udvælger en ny Aalborg Håndbold-kaffe, der lanceres til lørdagens kamp mod Mors-Thy Håndbold. Den nye kaffe...
Complea_Landin v2

Complea bliver personlig sponsor for Niklas Landin

Den nordjyske IT-virksomhed bød Aalborg Håndbolds nye målvogter velkommen ved torsdagens første træning. I forvejen er Complea Eksklusivpartner i Aalborg Håndbold, men da muligheden bød sig for også at blive...
Complea velkommen

Complea er ny eksklusivpartner i Aalborg Håndbold

Aalborg Håndbold kan med glæde byde velkommen til Complea A/S som ny eksklusivpartner i Aalborg Håndbold i de kommende tre år Aftalen betyder samtidig, at Complea bliver strategisk IT-partner med...