pokaler_header_new

DAT: Ny eksklusivpartner i Aalborg Håndbold

Året starter godt, og vi er glade for nu at kunne byde det danske flyselskab DAT velkommen som eksklusivpartner for resten af indeværende sæson. DAT flyver bl.a. dagligt fra Aalborg til København og ønsker også at markere støtten til Aalborg Håndbold, der var et helt oplagt valg.

”Siden vi begyndte at flyve mellem Aalborg og København, har vi gerne ville støtte lokalt. Sammen med Aalborg Håndbold har vi fundet en god partner til at vise vores lokale engagement.” siger Jesper Rungholm, direktør i DAT. Han tilføjer: “Vi er måske ikke det største selskab, der flyver ud af Aalborg, men vi vil meget gerne være et selskab, der støtter lokalt.”

I Aalborg Håndbold glæder man sig også meget over det nye samarbejde.

“Et familieejet flyselskab som DAT har meget af den samme kultur og mange ligheder med os i Aalborg Håndbold,” siger direktør Jan Larsen og fortsætter: “Det var tydeligt ud fra de samtaler, vi har haft sammen, at de er lige så engageret, som vi er. Vi er derfor meget begejstrede for, at DAT kommer på banen som eksklusivpartner for resten af sæsonen.”

Ud over logoeksponering på trøjer og eksponering i forbindelse med hjemmekampe, har DAT igennem partnerskabet fået adgang til billetter til Aalborg Håndbolds hjemmekampe. DAT passagerer kan derfor se frem til konkurrencer for at vinde disse billetter, enten på deres flyvninger eller på DATs sociale medier.
 

martin-stigaard

Aalborg Håndbold ansætter ny Marketing- og Oplevelseschef

Aalborg Håndbold henter ny marketingchef Aalborg Håndbold opruster i administrationen med ansættelsen af Martin Stigaard Skammelsen, der tiltræder i en nyoprettet stilling som Marketing- og Oplevelseschef. Martin er ikke et...
Skærmbillede 2022-06-24 kl. 10.08.53

Fjord Line lægger til kaj ved Aalborg Håndbold

Fjord Line er ny eksklusivpartner i Aalborg Håndbold fra den kommende sæson. Der er netop blevet skrevet under på en toårig aftale, der løber frem til sommeren 2024. Aftalen er...
gade-jubel.jpg

Seerrekord til 2. DM-finale

Højeste seertal siden 2018 ved DM-finalen søndag mod GOG.