MicrosoftTeams-image (3)

Fjord Line lægger til kaj ved Aalborg Håndbold

Fjord Line er ny eksklusivpartner i Aalborg Håndbold fra den kommende sæson. Der er netop blevet skrevet under på en toårig aftale, der løber frem til sommeren 2024.

Aftalen er blandt andet kommet i hus på baggrund af den fælles interesse for at skabe gode oplevelser og samle mennesker, hvilket samarbejdet også kommer til at bære præg af.

Fjord Line er et moderne rederi, som har flere daglige færgeafgange fra Hirtshals, der forbinder Danmark og Norge. Fjord Line har derfor ligesom Aalborg Håndbold en stor interesse i at være synlige i Nordjylland, og her har Aalborg Håndbolds to norske landsholdsspillere, Kristian Bjørnsen og Sebastian Barthold, allerede været involveret i en video til rederiet.

Fjord Lines marketingschef EU, Lina Lägel Pedersen, glæder sig over det kommende samarbejde:

-Vi ser en stor værdi i at samarbejde med en af Danmarks bedste håndboldklubber – både for at styrke vores stærke og positive brand i Danmark og udlandet, men det er også en unik mulighed for aktivt at bruge samarbejdet i markedsføringen på en måde, så vi spiller hinanden gode.

Fjord Line ønsker at være en aktiv samarbejdspartner, som allerede nu er i gang med at planlægge aktiveringen af aftalen og skabe et naturligt sammenspil mellem to de brands i arbejdet med at udbrede kendskabet endnu mere og rykke tættere på gæsterne hvad end det gælder håndboldkampe eller ved færgeoverfart.

Også i Aalborg Håndbold ser man mange fordele ved det nye samarbejde. Til det udtaler direktør i Aalborg Håndbold, Jan Larsen, følgende:

-Med Fjord Line får vi en stærk samarbejdspartner både på nationalt og internationalt plan, som har vist, at de vil noget med samarbejdet både digitalt og i Sparekassen Danmark Arena. Vi deler desuden en række fælles værdier og mål, og jeg håber, at vi sammen kan udfri dem og vise Nordjylland frem på bedste vis.

“Det er bare at glæde sig”, som Fjord Lines slogan lyder, og vi ser frem til at kunne byde Fjord Line velkommen ombord i Aalborg Håndbold.

vlcsnap-2023-11-30-11h15m16s866

Aalborg Håndbold | Peter Larsen Kaffe

Se med når Henrik Møllgaard og Patrick Wiesmach besøger Peter Larsen Kaffes mikroristeri og udvælger en ny Aalborg Håndbold-kaffe, der lanceres til lørdagens kamp mod Mors-Thy Håndbold. Den nye kaffe...
Complea_Landin v2

Complea bliver personlig sponsor for Niklas Landin

Den nordjyske IT-virksomhed bød Aalborg Håndbolds nye målvogter velkommen ved torsdagens første træning. I forvejen er Complea Eksklusivpartner i Aalborg Håndbold, men da muligheden bød sig for også at blive...
capio

Capio Privathospitaler bliver officiel medical partner

Den landsdækkende kæde af privathospitaler øger samarbejdet med Aalborg Håndbold fra den kommende sæson. Med hele seks forskellige lokationer i Danmark, herunder i Kennedy Arkaden i Aalborg, bliver Capio fra...