pokaler_header_new

Fjord Line lægger til kaj ved Aalborg Håndbold

Fjord Line er ny eksklusivpartner i Aalborg Håndbold fra den kommende sæson. Der er netop blevet skrevet under på en toårig aftale, der løber frem til sommeren 2024.

Aftalen er blandt andet kommet i hus på baggrund af den fælles interesse for at skabe gode oplevelser og samle mennesker, hvilket samarbejdet også kommer til at bære præg af.

Fjord Line er et moderne rederi, som har flere daglige færgeafgange fra Hirtshals, der forbinder Danmark og Norge. Fjord Line har derfor ligesom Aalborg Håndbold en stor interesse i at være synlige i Nordjylland, og her har Aalborg Håndbolds to norske landsholdsspillere, Kristian Bjørnsen og Sebastian Barthold, allerede været involveret i en video til rederiet.

Fjord Lines marketingschef EU, Lina Lägel Pedersen, glæder sig over det kommende samarbejde:

-Vi ser en stor værdi i at samarbejde med en af Danmarks bedste håndboldklubber – både for at styrke vores stærke og positive brand i Danmark og udlandet, men det er også en unik mulighed for aktivt at bruge samarbejdet i markedsføringen på en måde, så vi spiller hinanden gode.

Fjord Line ønsker at være en aktiv samarbejdspartner, som allerede nu er i gang med at planlægge aktiveringen af aftalen og skabe et naturligt sammenspil mellem to de brands i arbejdet med at udbrede kendskabet endnu mere og rykke tættere på gæsterne hvad end det gælder håndboldkampe eller ved færgeoverfart.

Også i Aalborg Håndbold ser man mange fordele ved det nye samarbejde. Til det udtaler direktør i Aalborg Håndbold, Jan Larsen, følgende:

-Med Fjord Line får vi en stærk samarbejdspartner både på nationalt og internationalt plan, som har vist, at de vil noget med samarbejdet både digitalt og i Sparekassen Danmark Arena. Vi deler desuden en række fælles værdier og mål, og jeg håber, at vi sammen kan udfri dem og vise Nordjylland frem på bedste vis.

“Det er bare at glæde sig”, som Fjord Lines slogan lyder, og vi ser frem til at kunne byde Fjord Line velkommen ombord i Aalborg Håndbold.

martin-stigaard

Aalborg Håndbold ansætter ny Marketing- og Oplevelseschef

Aalborg Håndbold henter ny marketingchef Aalborg Håndbold opruster i administrationen med ansættelsen af Martin Stigaard Skammelsen, der tiltræder i en nyoprettet stilling som Marketing- og Oplevelseschef. Martin er ikke et...
gade-jubel.jpg

Seerrekord til 2. DM-finale

Højeste seertal siden 2018 ved DM-finalen søndag mod GOG.
sportmaster-png.png

​SPORTMASTER er ny officiel retail partner for Aalborg Håndbold

Fra næste sæson bliver SPORTMASTER Danmark den officielle retail partner for Aalborg Håndbold på en stor og langvarig aftale, der løber helt frem til sommeren 2027.