pokal header web

Hybel: Ny eksklusivpartner i Aalborg Håndbold

Det landsdækkende byggefirma Hybel bliver ny eksklusivpartner i Aalborg Håndbold.

Hybel blev dannet i 2016, men folkene bag har til trods for det flere årtiers erfaring i bagagen. Byggefirmaet har deres hovedsæde i Horsens, men ambitionen har hele tiden været at blive landsdækkende, og som et led i dette åbnede de for knap to år siden kontor og showroom i Aalborg.

Indtoget i Aalborg og omegn har været en stor succes med 130 solgte boliger indtil nu. Og Hybel har nu planer om at få endnu bedre fat i det nordjyske marked og blive en central brik i nordjydernes boligdrømme – og her var Aalborg Håndbold en ideel partner.

– Vi ønsker at vækste yderligere i Nordjylland ved at synliggøre os mere i denne del af landet. Aalborg Håndbold er i den forbindelse en oplagt samarbejdspartner, og de giver os en unik eksponeringsmulighed overfor mange af vores potentielle kunder. Hos Hybel er det fuld fart frem, mens vi stadig bevarer benene solidt plantet i den jyske muld. Den værdi kan vi også nikke genkendende til hos Aalborg Håndbold, og vi glæder os rigtig meget til at påbegynde vores videre rejse sammen, siger Carsten Jæger Nørbjerg, Salgs- og Marketingdirektør hos Hybel.

Hybels afdelingschef i Aalborg, Nikolaj Clausen, uddyber om det kommende samarbejde:

– For os er det vigtigt at være lokal forankret og være synlige i de dele af landet, hvor vi er til stede – og her giver Aalborg Håndbold os en unik mulighed for netop dette. Foruden vores eksponering til potentielle kunder, ønsker vi samtidigt også at være en del af det lokale erhvervsmarked. Vi kommer derfor også til at indgå i klubbens netværk, så vi kan skabe stærke relationer med de nordjyske virksomheder.

– Hybel har på kort tid udmærket sig med en flot entré på det nordjyske boligmarked, og de har allerede været igennem en imponerende udvikling – noget som vi håber, at vi kan hjælpe med at bygge videre på. Viljen til fortsat at udvikle sig, og sætte overliggeren højt, er også noget, vi forsøger her i klubben. Jeg er derfor sikker på, vi er et godt match, og vi glæder os til at påbegynde et forhåbentligt langt og udbytterigt samarbejde, siger direktør i Aalborg Håndbold, Jan Larsen.
 

Hybel kommer i den kommende sæson til at være synlig flere steder. De kommer bl.a. til at blive eksponeret på ryggen af spillertrøjerne, på midtercirklen i Arenaen, som tribunesponsor for den ene langside samt som personlig sponsor for Felix Claar.

På billedet ses fra venstre: Salgs- og Marketingdirektør i Hybel, Carsten Jæger Nørbjerg, Afdelingschef hos Hybel i Aalborg, Nikolaj Clausen, Felix Claar og direktør i Aalborg Håndbold, Jan Larsen. 
 

vlcsnap-2023-11-30-11h15m16s866

Aalborg Håndbold | Peter Larsen Kaffe

Se med når Henrik Møllgaard og Patrick Wiesmach besøger Peter Larsen Kaffes mikroristeri og udvælger en ny Aalborg Håndbold-kaffe, der lanceres til lørdagens kamp mod Mors-Thy Håndbold. Den nye kaffe...
Complea_Landin v2

Complea bliver personlig sponsor for Niklas Landin

Den nordjyske IT-virksomhed bød Aalborg Håndbolds nye målvogter velkommen ved torsdagens første træning. I forvejen er Complea Eksklusivpartner i Aalborg Håndbold, men da muligheden bød sig for også at blive...
capio

Capio Privathospitaler bliver officiel medical partner

Den landsdækkende kæde af privathospitaler øger samarbejdet med Aalborg Håndbold fra den kommende sæson. Med hele seks forskellige lokationer i Danmark, herunder i Kennedy Arkaden i Aalborg, bliver Capio fra...