pokaler_header_new

Hybel: Ny eksklusivpartner i Aalborg Håndbold

Det landsdækkende byggefirma Hybel bliver ny eksklusivpartner i Aalborg Håndbold.

Hybel blev dannet i 2016, men folkene bag har til trods for det flere årtiers erfaring i bagagen. Byggefirmaet har deres hovedsæde i Horsens, men ambitionen har hele tiden været at blive landsdækkende, og som et led i dette åbnede de for knap to år siden kontor og showroom i Aalborg.

Indtoget i Aalborg og omegn har været en stor succes med 130 solgte boliger indtil nu. Og Hybel har nu planer om at få endnu bedre fat i det nordjyske marked og blive en central brik i nordjydernes boligdrømme – og her var Aalborg Håndbold en ideel partner.

– Vi ønsker at vækste yderligere i Nordjylland ved at synliggøre os mere i denne del af landet. Aalborg Håndbold er i den forbindelse en oplagt samarbejdspartner, og de giver os en unik eksponeringsmulighed overfor mange af vores potentielle kunder. Hos Hybel er det fuld fart frem, mens vi stadig bevarer benene solidt plantet i den jyske muld. Den værdi kan vi også nikke genkendende til hos Aalborg Håndbold, og vi glæder os rigtig meget til at påbegynde vores videre rejse sammen, siger Carsten Jæger Nørbjerg, Salgs- og Marketingdirektør hos Hybel.

Hybels afdelingschef i Aalborg, Nikolaj Clausen, uddyber om det kommende samarbejde:

– For os er det vigtigt at være lokal forankret og være synlige i de dele af landet, hvor vi er til stede – og her giver Aalborg Håndbold os en unik mulighed for netop dette. Foruden vores eksponering til potentielle kunder, ønsker vi samtidigt også at være en del af det lokale erhvervsmarked. Vi kommer derfor også til at indgå i klubbens netværk, så vi kan skabe stærke relationer med de nordjyske virksomheder.

– Hybel har på kort tid udmærket sig med en flot entré på det nordjyske boligmarked, og de har allerede været igennem en imponerende udvikling – noget som vi håber, at vi kan hjælpe med at bygge videre på. Viljen til fortsat at udvikle sig, og sætte overliggeren højt, er også noget, vi forsøger her i klubben. Jeg er derfor sikker på, vi er et godt match, og vi glæder os til at påbegynde et forhåbentligt langt og udbytterigt samarbejde, siger direktør i Aalborg Håndbold, Jan Larsen.
 

Hybel kommer i den kommende sæson til at være synlig flere steder. De kommer bl.a. til at blive eksponeret på ryggen af spillertrøjerne, på midtercirklen i Arenaen, som tribunesponsor for den ene langside samt som personlig sponsor for Felix Claar.

På billedet ses fra venstre: Salgs- og Marketingdirektør i Hybel, Carsten Jæger Nørbjerg, Afdelingschef hos Hybel i Aalborg, Nikolaj Clausen, Felix Claar og direktør i Aalborg Håndbold, Jan Larsen. 
 

martin-stigaard

Aalborg Håndbold ansætter ny Marketing- og Oplevelseschef

Aalborg Håndbold henter ny marketingchef Aalborg Håndbold opruster i administrationen med ansættelsen af Martin Stigaard Skammelsen, der tiltræder i en nyoprettet stilling som Marketing- og Oplevelseschef. Martin er ikke et...
Skærmbillede 2022-06-24 kl. 10.08.53

Fjord Line lægger til kaj ved Aalborg Håndbold

Fjord Line er ny eksklusivpartner i Aalborg Håndbold fra den kommende sæson. Der er netop blevet skrevet under på en toårig aftale, der løber frem til sommeren 2024. Aftalen er...
gade-jubel.jpg

Seerrekord til 2. DM-finale

Højeste seertal siden 2018 ved DM-finalen søndag mod GOG.