MicrosoftTeams-image (3)

Klar til anden halvdel: Udekamp i Skjern onsdag kl. 18.30

Så er vi klar til anden halvdel af turneringen – og vi indleder onsdag kl. 18.30 på udebane mod formstærke Skjern Håndbold, der ud over at toppe i ligaen også går fra sejr til sejr i Champions League.

Vi kommer med en frisk sejr på 32-28 i EHF Cuppen i St. Gallen i Schweiz, men har haltet en del både spillemæssigt og resultatmæssigt i ligaen i de seneste uger.

Vi indledte ligaen i denne sæson med en sejr på 28-24 over Skjern i Jutlander Bank Arena 28. august, og spoler vi tiden tilbage til december sidste år, vandt vi 24-23 i Skjern.

– Skjern har gjort det flot hidtil i denne sæson, men vi tror på, at vi kan vinde i morgen, siger cheftræner Jesper Jensen. Det er to hold, der kender hinanden ud og ind, så det bliver dagsformen, der bliver afgørende.

Kampen i Skjern er den første af fem vigtige kampe i ligaen i december. Foruden kampen i morgen venter hjemme mod Mors-Tbhy Håndbold fredag 11. december, ude mod Århus Håndbold torsdag 17. december, ude mod Ribe-Esbjerg mandag 21. december og hjemme mod Skanderborg Håndbold mandag 28. december.

Kampen i morgen i Skjern spilles kl. 18.30 og dømmes af Mads Hansen og Martin Gjeding. Du kan se kampen direkte på TV 2 Sport.
 

EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-Telekom Veszprem HCFoto: Henrik Hansen

Værd at vide før DM-finalerne

Bliv klar til søndagens første DM-finale. Læs facts og spændende vinkler på opgøret mod Fredericia HK. Det er niende sæson, Aalborg Håndbold har kvalificeret sig til DM-finalerne, hvis man medregner...
fans1

Intet billetsalg til første DM-finale

Der bliver ikke sat billetter til salg til søndagens første DM-finale i Sparekassen Danmark Arena. Søndag aften stod det klart, at Aalborg Håndbold er tilbage i DM-finalen i Herreligaen, hvor...
Skjern 2-8

Ny sejr sender Aalborg Håndbold i DM-finalen!

Aalborg Håndbold viste stor kynisme, da man i anden semifinale mod Skjern Håndbold sejrede med 34-25 søndag. Hansen, Nilsson og Hoxer med hver seks mål. Med en sejr i ryggen...

Håndbold i verdensklasse