pokaler_header_new

Klar til anden halvdel: Udekamp i Skjern onsdag kl. 18.30

Så er vi klar til anden halvdel af turneringen – og vi indleder onsdag kl. 18.30 på udebane mod formstærke Skjern Håndbold, der ud over at toppe i ligaen også går fra sejr til sejr i Champions League.

Vi kommer med en frisk sejr på 32-28 i EHF Cuppen i St. Gallen i Schweiz, men har haltet en del både spillemæssigt og resultatmæssigt i ligaen i de seneste uger.

Vi indledte ligaen i denne sæson med en sejr på 28-24 over Skjern i Jutlander Bank Arena 28. august, og spoler vi tiden tilbage til december sidste år, vandt vi 24-23 i Skjern.

– Skjern har gjort det flot hidtil i denne sæson, men vi tror på, at vi kan vinde i morgen, siger cheftræner Jesper Jensen. Det er to hold, der kender hinanden ud og ind, så det bliver dagsformen, der bliver afgørende.

Kampen i Skjern er den første af fem vigtige kampe i ligaen i december. Foruden kampen i morgen venter hjemme mod Mors-Tbhy Håndbold fredag 11. december, ude mod Århus Håndbold torsdag 17. december, ude mod Ribe-Esbjerg mandag 21. december og hjemme mod Skanderborg Håndbold mandag 28. december.

Kampen i morgen i Skjern spilles kl. 18.30 og dømmes af Mads Hansen og Martin Gjeding. Du kan se kampen direkte på TV 2 Sport.
 

fælles-gog

Det Faglige Hus forbliver hovedsponsor på 10. år i Aalborg Håndbold

Det Faglige Hus fortsætter som hovedsponsor i Aalborg Håndbold, og samarbejdet mellem de to parter er forlænget, så aftalen nu gælder frem til sommeren 2023. Siden sommeren 2013 har Det...
MEA7807

Nederlag til de tyske mestre

Efter en spændende weekend i Norge med to sejre over ØIF Arendal og Bjerringbro-Silkeborg slutter vi træningsturneringen af med et nederlag til SC Magdeburg på 29-32. Kampen startede ellers ud...
Buster Juul mod Arendal

Tredje testsejr på stribe

Lørdag eftermiddag blev BSH besejret med cifrene 28-27. Mindre end 24 timer efter sejren over værterne fra ØIF Arendal, var Stefan Madsens tropper atter i aktion ved den træningsturneringen Skarpnes...