MicrosoftTeams-image (3)

Klar til anden halvdel: Udekamp i Skjern onsdag kl. 18.30

Så er vi klar til anden halvdel af turneringen – og vi indleder onsdag kl. 18.30 på udebane mod formstærke Skjern Håndbold, der ud over at toppe i ligaen også går fra sejr til sejr i Champions League.

Vi kommer med en frisk sejr på 32-28 i EHF Cuppen i St. Gallen i Schweiz, men har haltet en del både spillemæssigt og resultatmæssigt i ligaen i de seneste uger.

Vi indledte ligaen i denne sæson med en sejr på 28-24 over Skjern i Jutlander Bank Arena 28. august, og spoler vi tiden tilbage til december sidste år, vandt vi 24-23 i Skjern.

– Skjern har gjort det flot hidtil i denne sæson, men vi tror på, at vi kan vinde i morgen, siger cheftræner Jesper Jensen. Det er to hold, der kender hinanden ud og ind, så det bliver dagsformen, der bliver afgørende.

Kampen i Skjern er den første af fem vigtige kampe i ligaen i december. Foruden kampen i morgen venter hjemme mod Mors-Tbhy Håndbold fredag 11. december, ude mod Århus Håndbold torsdag 17. december, ude mod Ribe-Esbjerg mandag 21. december og hjemme mod Skanderborg Håndbold mandag 28. december.

Kampen i morgen i Skjern spilles kl. 18.30 og dømmes af Mads Hansen og Martin Gjeding. Du kan se kampen direkte på TV 2 Sport.
 

Mors-Thy1

Stærk anden halvleg gav fuld gevinst mod Mors-Thy

30 minutter med en stærk defensiv og tempofyldt offensiv, var lørdag aften nok til at sikre Aalborg Håndbold en 38-32 sejr over Mors-Thy Håndbold i Herreligaen. Mikkel Hansen topscorer med...
mølle-2025

Aalborg Håndbold forlænger med kulturbærer

Aalborg Håndbold forlænger samarbejdet med Henrik Møllgaard med yderligere et år, så aftalen nu gælder til sommer 2025. Med hele 390 kampe for Aalborg Håndbold er det i den grad...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Fredericia HK Foto: Henrik Hansen

Praktiske informationer til dagens topkamp mod Mors-Thy

Læs alle praktiske informationer til aftenens kamp i Herreligaen. Billetter Der er endnu enkelte ledige billetter til opgøret i aften, find dem via linket herunder.  Find billetter her Har du...

Håndbold i verdensklasse