pokal header web

Marketingstunt tog fusen på læserne: Nu bliver det til virkelighed

Tidligere på året kunne vi offentliggøre, at Aalborg Håndbold og flyselskabet DAT havde indgået et stort partnerskab.
 
I den forbindelse havde flyselskabet lavet en illustration af et fly med Aalborg Håndbolds logo samt nogle af vores spillere langs siden. Det udløste en masse roser i kommentarsporet på Facebook, og brugerne var imponeret over det synlige bevis på samarbejdet.
 
Problemet var bare, at billedet var manipuleret som symbol på samarbejdet – og der var altså ikke tale om et ægte fly.
 
Men det bliver der nu lavet om på.
 
Efter den gode respons omkring flyet fra brugerne på de sociale medier, fik DAT travlt og måtte indkalde til hastemøde, og det blev hurtigt bestemt, at det, der startede som en sjov gimmick, nu skulle føres ud i virkeligheden.
 
Efterfølgende blev der arbejdet hurtigt, og allerede få dage efter havde DAT det første udkast klar af den nye flyvemaskine. Derfor bliver DATs nye fly prydet med Aalborg Håndbolds spillere.
 
Aalborg Håndbold tager første tur
 
Flyet står klar i Aalborg Lufthavn tirsdag d. 1. marts, og det kunne ikke være skrevet bedre i historiebøgerne. Aalborg Håndbold kommer nemlig med på det helt nye flys første flyvetur.
 
Onsdag d. 2. marts venter der for Aalborg Håndbold et spændende opgør i EHF Champions League, og her har holdet chartret det selv samme fly til at eksportere spillerne til udekampen mod franske Montpellier.
 
“Siden vi har indgået aftalen med DAT har vi virkelig mærket, at DAT vil noget med samarbejdet. De gør virkelig ikke noget halvt, og det er helt vildt, at vi nu hænger på et af deres rutefly,” udtaler direktør i Aalborg Håndbold, Jan Larsen.
 
Efterfølgende vil flyet blive fast inventar på ruteflyvningerne mellem Aalborg og København. Derfor vil du I fremtiden også kunne støde på det unikke fly, og måske endda være heldig at få en tur, når du booker din rejse gennem DAT.
 
DAT passagerer kan forvente endnu en overraskelse. DAT udlodder nemlig over 100 VIP samt almindelige håndboldbilletter til Aalborg Håndbolds hjemmebanekampe. Disse billetter bliver gemt i udvalgte sædelommer på udvalgte flyvninger mellem Aalborg og København. Held og lykke til alle, der flyver!

vlcsnap-2023-11-30-11h15m16s866

Aalborg Håndbold | Peter Larsen Kaffe

Se med når Henrik Møllgaard og Patrick Wiesmach besøger Peter Larsen Kaffes mikroristeri og udvælger en ny Aalborg Håndbold-kaffe, der lanceres til lørdagens kamp mod Mors-Thy Håndbold. Den nye kaffe...
Complea_Landin v2

Complea bliver personlig sponsor for Niklas Landin

Den nordjyske IT-virksomhed bød Aalborg Håndbolds nye målvogter velkommen ved torsdagens første træning. I forvejen er Complea Eksklusivpartner i Aalborg Håndbold, men da muligheden bød sig for også at blive...
capio

Capio Privathospitaler bliver officiel medical partner

Den landsdækkende kæde af privathospitaler øger samarbejdet med Aalborg Håndbold fra den kommende sæson. Med hele seks forskellige lokationer i Danmark, herunder i Kennedy Arkaden i Aalborg, bliver Capio fra...