MicrosoftTeams-image (3)

Pres på før afgørende Champions League-kamp i Schweiz torsdag

– Vi har sat os selv under pres i Champions League med kun ét point på hjemmebane indtil nu. Til gengæld har vi sikret os fire point på udebane, og den tendens agter vi at forfølge i kampen mod Kadetten Schaffhausen i Schweiz i morgen, torsdag.

Cheftræner Jesper Jensen er udmærket klar over, hvor vanskelig en opgave der venter i BBC Arena i byen Schaffhausen i det nordlige Schweiz, som truppen ankom til her onsdag ved middagstid.

Vi har vundet vanskelige udekampe i Dunkerque og Zaporozhye, og torsdag kl. 20.00 skal vi helst gentage kunststykket i Schweiz.

– Som resultaterne i puljen har formet sig, skal vi sandsynligvis have mindst otte point for at gå videre. Det betyder, at vi skal have point her i Schweiz i morgen aften og i hjemmekampen mod Zaporozhye i februar. Det bliver nemlig mere end vanskeligt at få point i Ungarn mod Pick Szeged, siger Jesper Jensen.

Hjemmekampen mod Kadetten Schaffhausen sluttede uafgjort i kraft af Emil Berggrens scoring i sidste sekund. Desuden har Kadetten vundet 25-23 på hjemmebane over Dunkerque.

Kadetten var i kamp i den hjemlige liga tirsdag aften og vandt 30-28 på udebane over Gossau fra den nederste del af tabellen – efter at have været bagud 28-27. I den kamp fik en af holdets nøglespillere fra sidste sæson, den slovakiske playmaker Peter Kukucha, comeback efter en langvarig skade.

Holdets profiler er fortsat målmanden Nikola Portner, venstre fløjen Manuel Liniger, der er holdets topscorer i Champions League med 39 mål, heraf 2 gange 11, venstre backen David Graubner, playmakeren Pendic, højre backen Stojanovic og den svenske stregspiller Anton Månsson.

Jesper Jensens tropper træner i BBC Arena senere i dag, og først her får cheftræneren mere klarhed over skadesituationen.

Kampen dømmes af de to svenskere, Michael Johansson og Jasmin Kliko, og med tyskeren Wolfgang Gremmel som EHF-delegeret.

Du kan se kampen direkte torsdag kl. 20.00 på TV 3 Sport 1.

 

BSH-14

Ny storsejr sikrer semifinaleplads

Med cifrene 22-33 knuste Aalborg Håndbold dagens modstander fra Bjerringbro-Silkeborg. Niklas Landin med redningsprocent på 45,45%, mens Mads Hoxer og Aleks Vlah hver scorede seks mål. Efter sejre i slutspillets...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Mors-Thy Håndbold Foto: Henrik Hansen
Aleks Vlah (15) Aalborg Håndbold

Vlah: Vi skal holde momentum mod BSH

Lørdag eftermiddag venter tredje slutspilskamp, denne gang i Silkeborg mod hjemmeholdet fra Bjerringbro-Silkeborg Håndbold. Onsdag aften sikrede Aalborg Håndbold sig den anden af to mulige sejre i slutspillets pulje 1,...
02152024 Aalborg_HC Zagreb_1001

Pokalkamp mod Skive tirsdag

Næste runde i pokalturneringen afvikles på tirsdag 16. april, når Aalborg Håndbold gæster 1. divisionsklubben Skive fH. Opgøret er således sjette runde af Santander Cup 2024/25, hvor vinderen avancerer til...

Håndbold i verdensklasse