pokal header web

Semifinalen skal sikres med sejr i SønderjyskE onsdag

Èt hold på hjemmebane – et helt andet hold på udebane.

Sådan er SønderjyskE, onsdagens modstander i næste kamp i slutspillet.  En utrolig vigtig kamp, hvor vi med en sejr sikrer os plads i semifinalen. Det bliver dog 60 meget vanskelige minutter på banen i Broager Sparekassen SKANSEN, som den nye hjemmebane i Sønderborg hedder.

Her har Rune Ohm og co. fornyligt besejret Skjern 34-31 i pokalturneringen, og vi havde også besvær med at vinde 27-26 dernede tidligere på sæsonen.

SønderjyskE er i slutspillet for første gang, og for få uger siden vandt vi første indbyrdes opgør i slutspillet 33-22 i Gigantium i en kamp, hvor sønderjyderne sparede flere profiler til den vigtige pokalkamp mod Skjern.

SønderjyskE er sidst i slutspilspuljen med nul point. KIF Kolding København fører med syv point, vi har seks point og Team Tvis Holstebro har to point. Team Tvis Holstebro tager onsdag aften imod KIF Kolding København, der ligesom os kan sikre semifinale-pladsen med en sejr.

– Vi skal selv gøre arbejdet færdigt i SønderjyskE, siger cheftræner Nikolaj Jacobsen. Vi er forberedte på, at vi skal spille godt for at vinde, og at der skal arbejdes hårdt for sagen. Vi skal lukke af i forsvaret og hjælpe keeperne til redninger, så vi selv kan få gang i kontra-spillet, som også er et af hjemmeholdets stærkeste våben.

– Vi skal først og fremmest vinde for at sikre os pladsen i semifinalen, men en sejr betyder også, at vi fortsat er med i kampen om førstepladsen i puljen, siger Nikolaj Jacobsen.

Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-PICK Szeged Foto: Henrik Hansen

Kampprogram for Champions League-gruppespillet fastlagt

De 14 kampe i gruppespillet er nu fastlagt. Aalborg Håndbold indleder på hjemmebane mod de franske vicemestre fra HBC Nantes. Efter lodtrækningen til gruppespillet for et par uger siden er...
Aalborg Håndbold (DAN)- Telecom Veszprém (HUN) 2. kvartfinale i Champions League.

Aleks Vlah med Slovenien til OL

Det slovenske landshold til sommerens olympiske lege er i dag blevet udtaget, blandt andet med Aleks Vlah i truppen. Den sympatiske slovener bliver dermed den 9. spiller fra Aalborg Håndbold...
Mads HOXER HANGAARD, Ceremony, TruckScout24 EHF FINAL4, Cologne, Germany, 09.06.2024, Mandatory Credit © Axel Heimken / kolektiff

Skadet Hoxer udgår af OL-truppen

En pådraget ankelskade under landsholdets træning holder Mads Hoxer ude af de kommende Olympiske Lege. Skadens endelige omfang er endnu ikke fastlagt, men dog var den alvorlig nok til at...

Håndbold i verdensklasse