pokaler_header_new

Semifinalen skal sikres med sejr i SønderjyskE onsdag

Èt hold på hjemmebane – et helt andet hold på udebane.

Sådan er SønderjyskE, onsdagens modstander i næste kamp i slutspillet.  En utrolig vigtig kamp, hvor vi med en sejr sikrer os plads i semifinalen. Det bliver dog 60 meget vanskelige minutter på banen i Broager Sparekassen SKANSEN, som den nye hjemmebane i Sønderborg hedder.

Her har Rune Ohm og co. fornyligt besejret Skjern 34-31 i pokalturneringen, og vi havde også besvær med at vinde 27-26 dernede tidligere på sæsonen.

SønderjyskE er i slutspillet for første gang, og for få uger siden vandt vi første indbyrdes opgør i slutspillet 33-22 i Gigantium i en kamp, hvor sønderjyderne sparede flere profiler til den vigtige pokalkamp mod Skjern.

SønderjyskE er sidst i slutspilspuljen med nul point. KIF Kolding København fører med syv point, vi har seks point og Team Tvis Holstebro har to point. Team Tvis Holstebro tager onsdag aften imod KIF Kolding København, der ligesom os kan sikre semifinale-pladsen med en sejr.

– Vi skal selv gøre arbejdet færdigt i SønderjyskE, siger cheftræner Nikolaj Jacobsen. Vi er forberedte på, at vi skal spille godt for at vinde, og at der skal arbejdes hårdt for sagen. Vi skal lukke af i forsvaret og hjælpe keeperne til redninger, så vi selv kan få gang i kontra-spillet, som også er et af hjemmeholdets stærkeste våben.

– Vi skal først og fremmest vinde for at sikre os pladsen i semifinalen, men en sejr betyder også, at vi fortsat er med i kampen om førstepladsen i puljen, siger Nikolaj Jacobsen.

fælles-gog

Det Faglige Hus forbliver hovedsponsor på 10. år i Aalborg Håndbold

Det Faglige Hus fortsætter som hovedsponsor i Aalborg Håndbold, og samarbejdet mellem de to parter er forlænget, så aftalen nu gælder frem til sommeren 2023. Siden sommeren 2013 har Det...
MEA7807

Nederlag til de tyske mestre

Efter en spændende weekend i Norge med to sejre over ØIF Arendal og Bjerringbro-Silkeborg slutter vi træningsturneringen af med et nederlag til SC Magdeburg på 29-32. Kampen startede ellers ud...
Buster Juul mod Arendal

Tredje testsejr på stribe

Lørdag eftermiddag blev BSH besejret med cifrene 28-27. Mindre end 24 timer efter sejren over værterne fra ØIF Arendal, var Stefan Madsens tropper atter i aktion ved den træningsturneringen Skarpnes...