MicrosoftTeams-image (3)

Semifinalen skal sikres med sejr i SønderjyskE onsdag

Èt hold på hjemmebane – et helt andet hold på udebane.

Sådan er SønderjyskE, onsdagens modstander i næste kamp i slutspillet.  En utrolig vigtig kamp, hvor vi med en sejr sikrer os plads i semifinalen. Det bliver dog 60 meget vanskelige minutter på banen i Broager Sparekassen SKANSEN, som den nye hjemmebane i Sønderborg hedder.

Her har Rune Ohm og co. fornyligt besejret Skjern 34-31 i pokalturneringen, og vi havde også besvær med at vinde 27-26 dernede tidligere på sæsonen.

SønderjyskE er i slutspillet for første gang, og for få uger siden vandt vi første indbyrdes opgør i slutspillet 33-22 i Gigantium i en kamp, hvor sønderjyderne sparede flere profiler til den vigtige pokalkamp mod Skjern.

SønderjyskE er sidst i slutspilspuljen med nul point. KIF Kolding København fører med syv point, vi har seks point og Team Tvis Holstebro har to point. Team Tvis Holstebro tager onsdag aften imod KIF Kolding København, der ligesom os kan sikre semifinale-pladsen med en sejr.

– Vi skal selv gøre arbejdet færdigt i SønderjyskE, siger cheftræner Nikolaj Jacobsen. Vi er forberedte på, at vi skal spille godt for at vinde, og at der skal arbejdes hårdt for sagen. Vi skal lukke af i forsvaret og hjælpe keeperne til redninger, så vi selv kan få gang i kontra-spillet, som også er et af hjemmeholdets stærkeste våben.

– Vi skal først og fremmest vinde for at sikre os pladsen i semifinalen, men en sejr betyder også, at vi fortsat er med i kampen om førstepladsen i puljen, siger Nikolaj Jacobsen.

Santander Final4 2024 i Boxen i Herning 
Semifinalen Aalborg Håndbold-BSH Foto: Henrik Hansen

Norske fløje med ved OL-tests

Kristian Bjørnsen og Sebastian Barthold er begge med, når Norge spiller tre testkampe i maj. 22 spillere skal repræsentere Norge ved Gjensidige Cup, som afvikles 9.-12. maj i Oslo. Her...
Santander Final4 2024 i Boxen i Herning 
Semifinalen Aalborg Håndbold-BSH Foto: Henrik Hansen

Fire mand udtaget til det danske landshold

Landstræner Nicolaj Jakobsen har fire Aalborg Håndbold-spillere med i den danske trup til maj måneds to testkampe. Således er Simon Hald, Mads Hoxer, Thomas Arnoldsen og Niklas Landin alle udtaget...
MTH1-4

Arbejdssejr i Thisted sikrede puljesejren

Med cifrene 33-27 tog Aalborg Håndbold den fjerde sejr i træk i slutspilspuljen. Hoxer, Vlah og Arnoldsen med hver fem mål. Efter komfortable sejre i de første tre slutspilskampe skulle...

Håndbold i verdensklasse