MicrosoftTeams-image (3)

Så er træningen til den nye sæson indledt

Så er træningen til den nye sæson indledt. Efter nogle ugers velfortjent pause til trænere og spillere havde Nikolaj Jacobsen og Morten Bjerre sat spillerne stævne til sæsonens første træning i Skovdalen i Aalborg med løbesko.

Her blev spillerne sendt ud på forskellige løbe-distancer og testet. I de kommende uger venter et hårdt fysisk træningsprogram med træningslejr i næste uge på Nordjyllands Idrætsefterskole i Stidsholt ved Sæby.

To spiller havde ikke mulighed for at være med ved træningsstarten, nemlig de to nye fløjspillere Stig Bugge og Buster Juul, der begge er med ved U 21 VM i Bosnien.

Her er det danske hold kommet godt fra start med to sejre i de to første kampe. 34-24 over Tunesien og 28-25 over Frankrig.

Venstre fløjen Buster Juul scorede tre mål og højre fløjen Stig Bugge et mål mod Tunesien, mens Stig Bugge scorede fem mål mod Frankrig.

Holdet spiller i aften mod Angola.
 

Aalborg Håndbold (DAN)- Telecom Veszprém (HUN) 2. kvartfinale i Champions League.

Information om Truckscout24 EHF Final 4 2024 i Köln

Læs mere om billetter, lodtrækning og øvrig praktisk info. Med onsdagens sejr på 33-28 over Telekom Veszprém er Aalborg Håndbold for anden gang nogensinde kvalificeret til Truckscout 24 EHF Final4...
Aalborg Håndbold (DAN)- Telecom Veszprém (HUN) 2. kvartfinale i Champions League.

Se højdepunkter fra gårsdagens kvartfinale

Onsdagens sejr over Telekom Veszprém blev historisk. Se højdepunkterne her.
EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-Telekom Veszprem HCFoto: Henrik Hansen

Aalborg Håndbold klar til Final 4!!

Returopgøret i Champions League-kvartfinalerne endte med en historisk sejr p 33-28 over Telekom Veszprém, hvilket sikrer en plads ved Final 4 i Köln i juni måned. Mads Hoxer ”Man of...

Håndbold i verdensklasse